Senior verksamhetsanalytiker

Är du en ansvarstagande och prestigelös person som vill arbeta nära kund i en rådgivande roll? Vill du utveckla din redan starka kompetens inom verksamhetsanalys och upphandling samt har ett intresse av att utreda komplexa verksamheter? Då kan det vara dig som vi söker! Mevex expanderar och behöver en ny medarbetare i rollen som konsult inom verksamhetsanalys.

Mevex stöder den offentliga sektorn vid strategiska beslut kopplade till förmågeförändringar.
Vid exempelvis stora komplexa upphandlingar är det en lång kedja från de första idéerna till ett överlämnat system. Mevex har verktygen och kunskapen att på ett systematiskt och spårbart sätt stötta kunden i den ofta komplexa och snåriga processen att nå sina mål. Vi arbetar även ofta aktivt i arbetet med att definiera målet.
I din roll som verksamhetsanalytiker arbetar du med analyser, beslutsstöd, marknadsundersökningar, intressent- och verksamhetsanalyser, kravhantering och mycket annat.

Vi erbjuder ett mycket stimulerande jobb där du får vara med att påverka projekt med mycket stora ekonomiska och samhällsviktiga värden. I din vardag kommer du att snabbt behöva förstå kundens behov, processer och organisation. 

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Det är viktigt för oss att du blir en del av vårt vinnande team och delar våra värderingar. 


För att få mer information kring tjänsten kontakta Dean Fowler.
Tel: 070-556 50 81
Epost: dean.fowler@mevex.se