Verksamhetsanalytiker

Är du en ansvarstagande och prestigelös person som vill arbeta nära kund i en rådgivande roll? Vill du utveckla din kompetens inom verksamhetsanalys och upphandling samt har ett intresse av att utreda komplexa verksamheter? Då kan det vara dig som vi söker! Mevex expanderar och behöver en ny medarbetare i rollen som konsult inom verksamhetsanalys. Du kommer att ingå i ett utbildningsprogram som kommer fortlöpa under ditt första år som anställd. Mevex erbjuder en spännande och varierande arbetsplats som präglas av en enad och familjär miljö.

Vi söker juniora konsulter inom verksamhetsanalys med teknisk förståelse. Du kommer i ditt arbete att stötta ansvarig projektledare vid utredningar, framtagande av beslutsunderlag och ha en rådgivande roll hos kunder, samt stödja kunder i komplexa upphandlingar. 


Vi erbjuder en mycket stimulerande miljö där du får vara med att påverka. I din vardag kommer du att snabbt behöva förstå kundens behov, processer och organisation. 

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Det är viktigt för oss att du blir en del av vårt vinnande team och delar våra värderingar. 


För att få mer information kring tjänsten kontakta Dean Fowler.
Tel: 070-556 50 81
Epost: dean.fowler@mevex.se