Om oss

Sedan 2009 har vi hjälpt våra kunder att fatta strategiska beslut och inför varje upphandling eller förändring göra rätt från början. Vi har en bredd på vår expertis och kan idag erbjuda högkvalitativa tjänster inom bland annat upphandling och kravarbete, Systems Engineering, systemsäkerhet, strategi- och projektledning. Vi sätter även stort värde på att vi har kvar vår kompetens inom marina system och undervattensteknik.

arje år sedan starten av Mevex har företaget utvecklats. Grundviljan att blanda kunskap med praktik och önskan om att bidra har hela tiden genomsyrat verksamheten.
Med vårt engagemang kommer även ett ifrågasättande. Vi vill leva som vi lär och ställer därför avgörande frågor till våra uppdragsgivare som ofta resulterar i att uppdraget förändras eller helt enkelt inte behövs. Vi ska bidra med det vi gör bäst och få så många som möjligt att driva sina verksamheter effektivt - det är en stor del av vår drivkraft.
Det är viktigt för oss att vara med och bidra. Vi hjälper polisen med vår expertis och startar under 2018 upp kursverksamhet inom krisberedskap, något vi tänker ger mening för många.

Alla våra medarbetare har en hög kompetens och lång erfarenhet från olika branscher. Många av oss har arbetat som konsulter både inom de civila och militära verksamhetsområdena. Kombinationen av kompetenser och erfarenheter från de olika områden samt den industriella världen skapar stora synergieffekter och är en starkt bidragande faktor till företagets framgångar.


Vi växer ständigt och många av oss har varit med sedan starten. Att flera medarbetare som en gång lämnat oss har valt att komma tillbaka är vi extra glada för. Här jobbar vi tillsammans för att bidra och för att samtidigt utvecklas och ha kul!

Karriär

Mevex är ett dynamiskt konsultföretag under ständig utveckling. Vill du arbeta med komplexa system och spännande projekt inom olika branscher? Vi letar ständigt efter nya medarbetare för att förstärka vårt team och strävar efter att erbjuda en av marknadens bästa arbetsplatser.

 • På Mevex arbetar vi i mindre team där sammanhållningen är härlig! För att nå framgång anpassar vi oss efter våra uppdrag samt våra medarbetares önskemål.
  Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och en inspirerande arbetsmiljö. Hos oss finns möjlighet till partnerskap och självklart har vi friskvårdsbidrag, SL-kort, rikskort och andra förmåner. Kompetensutveckling står alltid högst på agendan hos oss! 

 • Varje medarbetare har en individuell plan för sin utveckling som vi kontinuerligt följer upp. Vi tycker om att tänka brett och välkomnar idéer och tankar från alla inom företaget. Utveckling av medarbetare ger utveckling av företaget, vi ser det som en klar win-win situation. För oss är det viktigt att bidra till samhällsutvecklingen samt att kunna hjälpa till där vår kompetens behövs. Det engagemanget är en viktig del i vilka vi är och vill ha det. 

Söker du nya perspektiv och tror att du och Mevex kan passa bra ihop?

Skicka gärna in ditt CV och en personlig beskrivning, hos oss sätter vi stort värde på vem du är och hur kan bidra till vårt vinnande team. 

Vill du veta mer hör gärna av dig till Dean på 070-556 50 81 och kom förbi vårt härliga kontor i Gamla stan - vi tror på det personliga mötet!

contact

Vill du veta mer om en
karriär på Mevex?

Kontakta gärna Dean Fowler
Tel: 070-556 50 81
Epost: dean.fowler@mevex.se

Lediga tjänster
 • JUNIOR INGENJÖR TILL ROLLEN SOM VERKSAMHETSANALYTIKER

  Verksamhetsanalys belyser en organisations affärsmässiga, strukturella och tekniska förutsättningar.

  Läs mer
 • SENIOR VERKSAMHETSANALYTIKER

  I din roll arbetar du bland annat med analyser, beslutsstöd, marknadsundersökningar samt intressent- och verksamhetsanalyser. 

  Läs mer